Valors

VALORSDesprés de treballar els valors confeccionant el acords per conviure millor dins l'aula i amb la feina feta sobre l'ópera infantil de Brundibar. Començarem a endinsar-nos dins el món de les emocions. Utilitzarem el llibre:  
                                      
                               EMOCIONARI : digues el que sents  No hi ha emocions bones ni dolentes, parlem en tot cas d’emocions positives quan ens produeixen benestar i d’emocions negatives quan ens produeixen malestar. És vital atendre  a totes i cadascuna d’elles ja que actuen com a indicadors, com a avísos i com a senyals tant en positiu  com en negatiu.

Per aprendre una mica més sobre les emocions aquí teniu una presentació en flash sobre les emocions bàsiques: por, amor, tristesa, alegria i ràbia.
Només cal que aneu a l'enllaç per accedir al recurs. Així podreu identificar les característiques de les emocions.

 ENLLAÇOS

EMOCIONS BÀSIQUES: http://www.educaixa.com/microsites/KitsCaixa_valores/emocions%20basiques/index.html

EMOCIONS AGRADABLES: http://www.educaixa.com/microsites/KitsCaixa_valores/emocions%20agradables/index.html

EMOCIONS PERTURBADORES: http://www.educaixa.com/microsites/KitsCaixa_valores/emocions%20pertorbadores/index.html

ALTRES EMOCIONS PERTURBADORES: http://www.educaixa.com/microsites/KitsCaixa_valores/altres%20emocions%20pertorbadores/index.html

ELS REFUGIATS

Sabeu qui són els refugiats? Els refugiats són persones que han de fugir del seu país perquè està en guerra. Des de l'estiu passat moltes persones que venen de Síria han arribat als països d'Europa perquè el seu país no està en condicions per viure. El programa INFO K del canal Super 3 ha dedicat capítol especial al tema dels refugiats. Us convidem a veure'l.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada